KULT: Duik in de Jongerencultuur met Défano Holwijn en Bekende Gasten op NPO3!

Datum

Geschreven op 14 september 2023

Dompel je onder in de meest actuele trends op het gebied van social media, food, fashion, straattaal en cultuur. Presentator Défano Holwijn staat aan het roer van de sprankelende talkshow KULT op NPO3, die elke donderdag om 21:50 uur van start gaat.

Datum

Geschreven op 14 september 2023

Tags

Speciaal voor jongeren

Met een wisselende cast van gasten, waaronder online sensaties en bekende artiesten zoals Eric da Silva, Typhoon en I Am Aisha, biedt KULT jongeren een platform om de gesprekken te voeren die ze normaal gesproken alleen met hun vrienden voeren. Van coole dansstijlen tot budgetvriendelijke kooktips en grappige TikTok-filmpjes, KULT is hét culturele programma dat jongeren écht aanspreekt.

Défano Holwijn is geen onbekende in de jongerencultuur en heeft met programma's als FC Avondklok al laten zien dat hij jongeren kan inspireren en entertainen. Met KULT wil hij opnieuw de connectie maken en jongeren inspireren met een scala aan culturele hoogtepunten, zowel bekend als minder bekend.

Een frisse wind

Gianni Lieuw-A-Soe, algemeen directeur van Omroep ZWART, benadrukt dat KULT een frisse wind brengt in het talkshowlandschap door zich te richten op de interesses en behoeftes van jongeren, die steeds meer online te vinden zijn. Naast boeiende gesprekken met gasten, bevat KULT ook opvallende, grappige of ontroerende filmpjes van platforms zoals Instagram, TikTok en YouTube. De show heeft ook terugkerende rubrieken zoals 'Nooit te Oud', waarbij ouderen op een vrolijke manier worden betrokken bij jongerentrends op het gebied van eten, kleding en muziek.

Afwisselende rubrieken

Met 'Bounce!' gaat het KULT-team elke week langs bij bekende dansers van sociale media om hun verhalen te delen en nieuwe dansmoves op te pikken voor TikTok. De rubriek 'Cultuurjagers’ neemt je mee naar bijzondere culturele voorstellingen, terwijl 'Nieuw Nederlands' je de taal van de straat leert met wekelijkse nieuwe zinnen, gepresenteerd door de Madagaska twins.

Mis deze frisse talkshow niet! KULT, geproduceerd door Vincent TV, bestaat uit 11 afleveringen en behandelt actuele thema's binnen de jongerencultuur. Elke aflevering duurt 25 minuten, en de laatste aflevering van het seizoen is te zien op 23 november.

Dus, markeer je agenda en check KULT op Omroep ZWART voor een ongefilterd kijkje in de bruisende wereld van de jongeren op 14 september en elke donderdag daarna om 21:50 uur op NPO3!

Gerelateerde artikelen

Nieuws
Image Nieuwe ZWART documentaire Nelson Mandela: Hoop of Hype 3 december op NPO2
Nieuwe ZWART documentaire Nelson Mandela: Hoop of Hype 3 december op NPO2

Tien jaar na de dood van Nelson Mandela trekken Akwasi Ansah en Gianni Lieuw-A-Soe door

Nieuws
Image Nederlandse versie van Jimmy Fallons hitshow ‘That’s My Jam’ start binnenkort op NPO3
Nederlandse versie van Jimmy Fallons hitshow ‘That’s My Jam’ start binnenkort op NPO3

Quinty Misiedjan presenteert eerste amusementsprogramma Omroep ZWART

Nieuws
Image ZWART introduceert eerste politieke programma genaamd Stemmingmakers
ZWART introduceert eerste politieke programma genaamd Stemmingmakers

Eerste politieke programma voor jongeren start op NPO3.nl

Nieuws
Image ZWART documentairereeks 'De Afhaalchinees', door meer dan 620,000 kijkers bekeken.
ZWART documentairereeks 'De Afhaalchinees', door meer dan 620,000 kijkers bekeken.

‘’Het meest indrukwekkende programma van dit moment is te zien op NPO 3" – Angela de Jong, AD